Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

5 octombrie 2013 - a avut loc ŠKODA Test-Drive de toamnă

9 oct. 2013,, 10:36   Ştiri Auto
3760 0
Foto: noi.md
5 octombrie 2013 , în cadrul centrului auto ŠKODA a avut loc un eveniment de tip deschis –“ŠKODA Test Drive de toamnă”.
În această zi , de la 10-00:16-00, pe str. Calea Orheiului 111/6, toți oaspeții și participanții la eveniment au putut să efectueze un test-drive exclusiv la noile modele ale mărcii ŠKODA: noul Superb, noua Octavia, noul Citigo, ŠKODA Rapid și Yeti. De o atenție sporită s-au bucurat noile modele, cît și cele mai populare modele ŠKODA în Republica Moldova - noua Octavia si noul Superb.
Toți participanții la test drive au avut de asemenea ocazia să participe la numeroase extrageri de premii, cadouri oferite de către partenerii evenimentului și de către centrul auto ŠKODA, astfel un număr maxim de participanți a plecat nu numai cu impresii deosebite de la test-drive, dar, de asemenea, cu premii plăcute și utile. În cadrul evenimentului, a fost prezentată zona 3D Car Configurator, care vă permite să configurați automobilul Dvs ŠKODA în funcție de opțiunile suplimentare dorite, și vă permite totodată să comandați mașina configurată folosind un ID unic. 3D Configuratorul este disponibil online pe website www.skoda.md, pe care îl puteți accesa la orice oră din zi, de acasă sau de la locul de muncă.
Atmosfera plăcută a evenimentului a fost creată de către mixul muzical al DJ-ului și de o ceașcă aromată de cafea .
Centrul auto ŠKODA mulțumește tuturor participanților și vizitatorilor pentru sprijin și loialitate față de companie și marca ŠKODA!
Suntem recunoscători pentru sprijinul partenerilor: compania Bemol și compania Triumf - Unitriad SRL, distribuitor oficial al lubrifianților Shell în Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?