Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Fără precedent: Monetăria britanică bate pentru PRIMA OARĂ MONEDE pentru botezul unui vlăstar regal

8 oct. 2013,, 17:25   Externe
2069 0
Foto: romaniatv.net
O serie specială de monede aniversare a fost pregătită de Monetăria Regală, înainte de marele eveniment din 23 octombrie - Botezul prinţului George.

Botezul prinţului George va fi marcat în Marea Britanie printr-o serie specială de monede aniversare a fost pregătită de Monetăria Regală, înainte de Botezul său, din 23 octombrie. Pentru prima oară în istorie, Monetăria Regală din Marea Britanie a pregătit o serie de monede pentru a marca botezul unui copil din familia regală britanică.
Noile monede au fost realizate pentru toate buzunarele. Mai exact, cele mai accesibile sînt din argint şi costă 13 lire. Există însă şi varianta de lux: o monedă de aur care cîntăreşte un kilogram şi a cărei valoare se ridică la 50.000 de lire.

Au fost prezentate deja Reginei. Au primit aprobarea Ducelui şi Ducesei de Cambridge, care au văzut modelul, însă nu sînt sigur dacă au văzut moneda la final.

Botezul prinţului George va avea loc pe 23 octombrie la Capela Regală a Palatului Saint George, locul în care a fost depus şi sicriul prinţesei Diana, în 1997, înainte de funeraliile acesteia. Moştenitorul coroanei britanice va fi botezat de Arhiepiscopul de Canterburry. Ceremonia va fi însă una privată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?