X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Printul Harry se va căsători anul viitor?

8 oct. 2013,, 03:27   Showbiz
3578 0
Foto: euforia.tv
Prinţul Harry a decis să "îşi bage minţile în cap" şi să se căsătorească, în cele din urmă, cu ultima sa prietenă, Cressida Bonas, cu care se află în Australia, relatează Sunday Telegraph citînd prietenii acestora.

"Cressie are de gînd să se căsătorească cu Harry", a declarat unul dintre prietenii lor la Telegraph. Harry, în vîrstă de 29 de ani, un top – gun a elicopterelor de atac Apache ale RAF, a decis să urmeze exemplul fratelui mai mare, mai ales după naşterea nepotului său, George.

Cressida, în vîrstă de 24 de ani, ar fi fost de acord în cele din urmă sa devină parte a familiei regale dar iniţial era speriată de această posibilitate.

Cei doi au o relație de 18 luni, iar acum apropiați cuplului susțin că tînăra a trecut peste emoțiile pe care gîndul căsătoriei i le provoca.

"Cressida și-a învins teama de intra în familia regală. Harry vorbește incontinuu de întemeierea unei familii și despre copii, iar Cressida deja s-a obinșuit cu asta. Cel mai probabil o nuntă va avea loc anul viitor", a spus un apropiat al tinerei pentru ziarul britanic.

"Deși Harry a fost mereu mult mai petrecăreț decît fratele său, acum vrea și el să se liniștească. Apariția pe lume a nepotului său a schimbat multe și și-a dat seama că anul viitor împlinește 30 de ani", a spus un prieten de-al prințului.

Cei doi s-au cunoscut în mai 2012 la o petrecere dată de verişoara lui Harry, Prinţesa Beatrice. Cressie provine din familia lui Edward VII, prin mama ei, Lady May-Gaye Curzon, fiica celui de-al şaselea conte Howe. Tatăl lui Cressida este al treilea soţ, om de afaceri şi 'commoner', Jeffrey Bonas.

Acum cinci ani, Harry se întîlnea cu Chelsy Davy și, gurile rele spun că s-ar fi despărțit din cauza faptului că Chelsy nu se simțea tocmai în largul sau cu toate îndatoririle care veneau odată cu intrarea în familia regală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?