Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Renault lucrează la tehnologia hibridă. Dacia ar putea avea un model hibrid

7 oct. 2013,, 10:12   Ştiri Auto
1904 0

Foto: noi.md

Renault lucrează la tehnologia de propulsie hibridă, inclusiv cea hibrid plug-in, cu reîncărcare de la priză, ce ar putea fi oferită clienţilor până la sfârşitul acestei decade, conform presei franceze. Dacia ar putea primi de asemenea un model hibrid.
Le Echos îl citează pe directorul responsabil cu propulsia, care spune: „Studiem introducerea graduală a maşinilor hibride în gama noastră până în 2020”.

Dezvoltarea Renault în domeniul hibrid rămâne deocamdată în „stadiu de explorare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru Automotive News Europe. „Nu am luat încă decizia de a introduce sau nu un model hibrid”, a spus acesta.

Producătorul francez lucrează la o gamă largă de tehnologii hibride, inclusiv un sistem complet hibrid, a mai spus oficial companiei.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că Renault lucrează şi la tehnologia hibridă pentru divizia low-cost Dacia. „Dorim să facem tehnologia noastră accesibilă, deci vom oferi, de asemenea, un model Dacia hibrid ca alternativă mai ieftină dacă Renault va decide să lanseze maşini hibride”.

Renault dezvoltă de asemenea tehnologii hibride cu partenerul său de alianţă, Nissan. Acesta doreşte să introducă primele modele hibride în Europa până în 2014, mai scrie Les Echos.

Versiunea de producţie a conceptului Initiale Paris ar putea fi primul vehicul Renault ce ar putea primi propulsie hibridă, conform publicaţiei franceze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?