Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Expert: Noile buletine electronice au fundament apocaliptic

5 oct. 2013,, 15:27   Societate
5611 3
Foto: noi.md
Unele fețe bisericești critică hotărîrea Guvernului de a elibera de la anul viitor buletine în format electronic. Președintele Asociației ”Pro-Ortodoxia”, Ghenadie Valuța, a subliniat pentru NOI.md că cipul în care vor fi stocate datele cu caracter personal este un element parte a pecetii antihristului, transmite NOI.md.

Ghenadie Valuța susține că noile buletine au ca scop de a intensifica la maxim controlul firii umane. ”Acest cip care este instalat sub pretextul utilității, eficacității și altor lucruri rentabile, în primul rînd este pericol pentru liberatea umană. Acest cip va fi prilej de permanentă supraveghere, ca și cartela de la telefon. El are fundament apocaliptic. De ce este nevoie ca datele de pe buletin să fie băgate în cip? Ca să fie scanate și să fie mai ușor verificate prin intermediul echipamentelor electronice. Atunci omul este cunoscut în pașii săi mai mult decît și-ar dori ca statul să urmărească. Mai mare robie în perioada aceasta de vociferare a democrației și a libertăților nu a fost în istorie”, a menționat expertul în probleme bisericești.

În context, Ghenadie Valuța subliniază că cipul este o expresie tehnică a învățăturii spirituale despre pecetea lui antihrist ”666”. ”Dacă citești în biblie la Apocalipsă, capitolul 13, aceste cipuri au ca niciodată în istorie o foarte mare asemănare cu întregul sistem al pecetii antihristului. Noi nu spunem că cipul este pecetea antihristului. El este doar un element care va închega un sistem întreg. În fond, pecetea are ca scop suprimarea totală a libertății omului, să-l controleze pe om de la gînd, cuvînt și fapte. Pînă la urmă acest cip, conform Apocalipsei, va putea fi implantat prin seringă chiar și sub pielea omului pe mîină sau pe frunte. Astfel, planul înrobirii electronice globale să fie finalizat și firea umană să fie controlată”, a adăugat expertul.

Guvernul a hotărît în această săptămînă ca, din martie 2014, să înceapă eliberarea de buletine de identitate în format electronic. Astfel, pentru cetăţenii Republicii Moldova buletinul de identitate electronic va deveni singura cartelă multifuncţională ce va asigura perfectarea actelor juridice în format electronic, accesarea informaţiei din sistemele şi resursele informaţionale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?