X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

În Moldova se va desfăşura în premieră Marşul Generaţiilor

27 sep. 2013,, 16:19   Societate
3220 0
Foto: adevarul.ro
Organizaţia HelpAge International, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Fondul ONU pentru Populaţie, vor organiza sîmbătă, 28 septembrie, în parcul Valea Morilor, Marşul Generaţiilor cu genericul "Vîrsta cere acţiuni".

Organizatorii evenimentului au relatat pentru Agenţia "Infotag" că acest marş este dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor în Etate şi în Moldova se desfăşoară pentru prima dată. Evenimentul face parte din prima campanie globală, care oferă posibilitatea persoanelor în etate să interacţioneze cu autorităţile şi să-şi expună punctul de vedere asupra modului în care pot obţine un trai confortabil şi sănătos.

Doritorii de a participa la acest marş sînt invitaţi la ora 10.00 la intrarea în parc dinspre strada Alexei Mateevici. La ora 11.00, toţi vor merge la rotondă, unde vor avea posibilitatea să discute cu autorităţile, să viziteze iarmarocul, să îşi procure suveniruri, să asculte muzică în interpretarea orchestrei ministerului de interne şi să participe la o tombolă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?