Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Recean și Gurin vor fi audiați mîine în parlament

26 sep. 2013,, 13:34   Politică
3670 2
Foto: inprofunzime.md
Ministrul de interne, Dorin Recean, și procurorul general Corneliu Gurin vor fi audiați mîine în cadrul ședinței parlamentului pe cazul perchezițiilor care au avut loc în casa unui activist comunist. În casa acestuia au fost descoperite muniții și arme interzise și este suspectat că are legătură cu omorul dublu din Durlești, transmite NOI.md.

Propunerea a venit atît din partea președintelui fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, cît și din cea a președintelui fracțiunii PL, Valeriu Munteanu.

Menționăm că în apartamentul sportivului participant la competiții republicane la tir, Mihail Amemberg, și în apartamentul bunicii lui au fost efectuate percheziții. Ulterior, la locul activității anchetatorilor au venit deputați comuniști, care au declarat că Amemberg este activist PCRM, iar perchezițiile reprezintă ”o răfuială și acțiuni ilegale ale puterii față de opoziție”.

Ulterior, ministrul de interne a chemat deputații comuniști să se abțină de la exercitarea oricăror presiuni asupra poliției și organelor de drept.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?