Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Peskov: Putin munceşte atît de mult, încît nu este loc de viaţă personală

26 sep. 2013,, 12:00   Externe
3246 0
Foto : lb.ua
Dmitri Peskov, secretarul de presă al preşedintelui rus a declarat că Vladimir Putin nu este obligat să să vorbească cu cineva despre viaţa sa personală, iar zvonurile privind cununia sa nu au nimic comun cu realitatea.

„Este o întrebare absolut normal (despre viața personală a președintelui – n.r.), ea are dreptul la existență. Dar voi răspunde la ea foarte simplu. Noi am votat un preşedinte atunci cînd au fost alegeri şi, prin urmare, trebuie să ne intereseze cum este el în calitate de preşedinte. În ceea ce priveşte ce fel de bărbat este el, dacă are sau nu soţie - să lăsăm aceste lucruri pentru dînsul, să nu ne amestecăm”, - a spus Peskov în interviul pentru cotidianul rus Izvestia.

Potrivit lui Peskov, doar Putin poate decide dacă să dezvăluie sau nu ceva din viaţa sa personală, liderul rus nefiind obligat să facă acest lucru. „Pot să spun doar că mie personal mi-ar fi greu să răspund la o întrebare privind viaţa sa personală. Dînsul lucrează atît de mult, încît nu este loc de viaţă personală”, - a declarat Dmitri Peskov.

Comentînd zvonurile conform cărora Putin s-ar fi cununat duminică, la mănăstirea Iverski, purtătorul de cuvînt a spus : „Nu știu de unde se iau toate acestea. Am primit o mulțime de apeluri telefonice. Singura problema era că Putin se afla în acel moment la Soci /.../ Toate acestea fac parte din zona invenţiilor, este inutil să le conteşti, este inutil să califici aceste zvonuri drept prostii. Noi am făcut acest lucru deja de o sută de ori”, a spus Peskov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?