X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios (FOTO)

23 sep. 2013,, 11:08   Externe
4611 0
Foto: news.day.az
Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios, cu Claire Lademacher, în localitatea franceză Saint-Maximin-la-Sainte-Baume din Provence.

Prinţul Felix şi Claire Lademacher s-au căsătorit civil marţi, în localitatea Königstein am Taunus din vestul Germaniei.

Cei doi s-au căsătorit religios sîmbătă, la biserica Sainte Marie-Madeleine din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, din sudul Franţei, informează gala.fr.

Printre invitaţii de la nuntă s-au numărat părinţii prinţului Felix, marele duce Henri şi marea ducesă Maria Teresa de Luxemburg, Pierre Casiraghi, fiul prinţesei Caroline de Monaco, prinţul Laurent al Belgiei, arhiducele Imre şi arhiducesa Katleen ai Austriei, prinţesa Margaretha de Liechtenstein.
Prinţul Felix, în vîrstă de 29 de ani, este al doilea dintre cei cinci copii ai marelui duce Henri şi ai marii ducese Maria Teresa de Luxemburg.

Prinţul Felix, născut pe 3 iunie 1984, este fratele mai tînăr al ducelui Guillaume, moştenitorul tronului, care s-a căsătorit pe 20 octombrie 2012 cu tînăra contesă belgiană Stéphanie de Lannoy.

Claire Lademacher îşi pregăteşte doctoratul la Roma, cu o teză care vizează aspectele etice ale donării de organe, şi lucrează în paralel, din 2009, la carta bioeticii şi a drepturilor omului redactată de UNESCO.

Ea este prezentată de presa luxemburgheză ca o "moştenitoare bogată", întrucît tatăl ei a făcut avere dezvoltînd o companie care activează în domeniul informaticii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?