X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4020

Detalii în cazul bărbatului răpit în plină stradă (VIDEO)

18 sep. 2013,, 15:53   Societate
4343 1
Фото: actualitati.ro
Direcţia de poliţie Chişinău a inițiat o cauză penală pentru huliganism pe marginea incidentului produs ieri, 17 septembrie, pe traseul spre comuna Tohatin, transmite NOI.md
Urmare a investigațiilor s-a constatat că două automobile de model ”Wolksvagen Jetta” şi ”Mercedes E 220” au stopat un automobil de modelul ”BMW”, blocîndu-l pe acostament.

Persoanele necunoscute au ieşit din maşini şi au aplicat forţa fizică asupra şoferului din BMW, efectuînd împuşcături dintr-o armă neidentificată. Ulterior l-au urcat cu forţa în automobil, plecînd într-o direcţie necunoscută.

Cercetările arată că cei doi presupuşi făptaşi au 27 şi 29 de ani, fiind domiciliaţi în capitală şi raionul Soroca. Victima însă, un bărbat de 30 ani, este locuitor al Chișinăului. Asupra suspecţilor au fost depistate trei arme de foc.

La ora actuală sînt mai multe ipoteze privind maltratarea şi răpirea bărbatului, care, deocamdată, nu sînt făcute publice. Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?