Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

David Beckham, cel mai sexy tătic

12 sep. 2013,, 15:00   Showbiz
5183 0
Foto : one.ro
David Beckham profită cît mai mult de programul său lejer din ultima perioadă pentru a petrece cît mai mult timp alături de fetiţa sa Harper, alături de care este fotografiat aproape tot timpul.

Recent, fotbalistul a fost fotografiat în timp ce a scos-o pe micuţă la o plimbare în parc, unde punctul principal de atracţie au fost leagănele, de care Harper nu mai dorea să se despartă.

Jucătorul de fotbal, în vîrstă de 38 de ani, recunoaşte că este vrăjit de fetiţa sa, în vîrstă de doi ani, iar ceea ce îi place cel mai mult este să o îmbrace pe micuţă cu outfit-uri care de care mai interesante, demne de o mică vedetă.

„Victoria a fost cea care a îmbrăcat-o mereu pe Harper, însă în ultimul timp David a preluat controlul. David are tendinţa de a-i alege ţinute colorate, în timp ce Victoria este o fană a paletelor neutre, conservatoare”, a declarat o sursă, conform contactmusic.com.

Oriunde merge, găseşte mereu haine cool care să-i placă pentru fetiţa sa”, a declarat aceeaşi sursă pentru revista Grazia.

David a mai precizat anterior că Harper le calcă pe urme atît lui cît şi Victoriei, deoarece îi plac atît fotbalul, cît şi genţile: “Este un mix între amîndoi. Aleargă mereu, în timp ce băieţii aleargă după ea pentru a nu cădea. Îi place şi să dea cu piciorul în minge, în timp ce în mînă are o gentuţă”.

David a recunoscut, anul trecut, că urăşte ideea de a fi departe de copiii lui, Brooklyn, Romeo, Cruz, şi Harper.
Actorul are şi amintiri dureroase în acest sens şi dezvăluie că a fost un adevărat chin pentru el perioada în care a jucat pentru A.C. Milan, timp de 6 luni, în 2009, cînd a trebuit să stea departe de familia lui.

„Ca tată, perioada în care am stat în Milano a fost cea mai grea de cînd am copii. Veneau să mă viziteze cîte o săptămînă la fiecare două luni, însă tot era foarte dificil. Îmi era greu să stau fără ei chiar şi o oră”, a declarat David.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?