Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Poliţia a avut nevoie de trei săptămîni pentru a identifica şi reţine autorii atacului asupra unui cetăţean străin

11 sep. 2013,, 10:09   Societate
2161 0
Foto : ria.ru
Poliţia a avut nevoie de trei săptămîni pentru a identifica şi reţine doi bărbaţi care l-au atacat şi tîlhărit în Truşeni pe un cetăţean străin.

Potrivit Agenţiei "Infotag", care face trimitere la serviciul de presă al Inspectoratului Naţional de Poliţie, în ziua de 20 august curent, suspecţii ar fi răpit victima şi l-ar fi transportat cu un automobil de model "BMW" de culoare neagră în pădurea din aproprierea comunei Truşeni. Acolo, victima ar fi fost maltratată şi ameninţată cu un cuţit, după care i-ar fi sustras bani în sumă de $ 3 300. Suspecţii au 25 şi 40 de ani, locuitori ai comunei Truşeni. Victima este un cetăţean străin în vîrstă de 54 de ani.

În urma percheziţiilor efectuate de către ofiţerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii, din maşinile suspecţilor au fost ridicate două cuţite de vînătoare, unul dintre care a fost folosit la comiterea infracţiunii, şi un pacheţel dintr-o bancnotă de 10 lei cu haşiş, care a fost ridicat şi transmis la expertiză.

Suspecţii se află în arestul poliţiei pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal. Dacă vinovăţia lor va fi dovedită, ei riscă privaţiune de liberate de la 8 la 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?