X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Mustața lungă – motiv pentru intimidare

9 sep. 2013,, 11:09   Externe
3793 0
Foto : resources0.news.com.au
Un om de afaceri din Pakistan a trecut printr-o serie de întîmplări de-a dreptul incredibile din cauza mustății sale uriașe. El e nevoit să locuiască departe de familie din cauza mustății care îi deranjează pe islamiști.

Malik Amir Mohammad Khan Afridi a fost răpit, amenințat cu moartea și mutat cu forța, el locuind acum departe de familie. Toate acestea au avut loc din cauza mustății lui pe care nu vrea să o tundă, scrie directpress.ru.

Mustața omului de afaceri pakistanez are 76 de cm, el petrecînd 30 de minute pe zi pentru a o spăla și aranja.

Bărbatul în vîrstă de 48 de ani spune ca oamenii îl respectă mult pentru această mustață, ea făcînd parte din identitatea lui.

Totuși, în Pakistan, militanții islamiști care încearcă să impună doctrina religioasă nu acceptă ca el să aibă o asemenea situașie, cerîndu-i să o radă.

Malik Amir Mohammad Khan Afridi a fost chiar închis din cauza aceasta timp de o lună într-o peșteră, pînă cînd hotăra să își tundă mustața. Atunci, de teama că va fi omorît, el a renunțat la ea.

Apoi, și-a lăsat-o din nou să crească, iar amenințările cu moartea au reînceput in anul 2012. El primea telefoane cu numeroase astfel de amenințări în care i se spunea că va muri din cauza mustății pe care o are.

Acesta a fost motivul pentru care barbatul s-a mutat din orasul Peshawar în Punjabi, vizitîndu-și familia de 1-2 ori pe lună. Costul întreținerii mustății lui se ridica la 150 de dolari pe lună.

El recunoaste ca familia îi cere adesea să își taie mustața pentru a putea locui împreună, însă afaceristul pakistanez refuză să facă acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?