Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Urmatorul Android se va numi KitKat

4 sep. 2013,, 14:00   Ştiinţă şi IT
2530 0
Foto : twijournal.com
Daca pana acum numele diferitelor versiuni de Android au fost inedite, se pare ca Google va face un pas ciudat odata cu lansarea versiunii 4.4 a sistemului de operare. Android 4.4 se va numi KitKat. Da, exact cum se numeste ciocolata produsa de Nestle.

Cu alte cuvinte, Key Lime Pie, denumirea vehiculata cateva luni de zile, ori asteapta versiunea Android 5.0 pentru oficializare, ori a fost "omorata din fasa". Informatia privind Android 4.4 KitKat vine prin intermediul Mashable, care scrie ca alegerea numelui a fost decisa de echipa companiei, o mare fana a batoanelor de ciocolata ale Nestle. De asemenea, dupa cum afirma cei de la Google, intre compania IT si producatorul de bunuri alimentare nu exista un contract, prin urmare nu exista nici vreo suma de bani tranzactionata in "afacere". Este vorba despre un "barter" sau, mai pe romaneste, un troc.

De precizat este ca mascota Android 4.4 este conceputa pentru a face trimitere directa la prajitura celor de la Nestle. De asemenea, fonturile folosite de Google pentru Android KitKat sînt similare celor regasite pe ambalajul cunoscutei ciocolate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?