X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4018

Mazda creşte producţia motoarelor SkyActiv pentru a face faţă cererii

28 aug. 2013,, 13:34   Ştiri Auto
2786 0

Foto: Mazda
Mazda a anunţat că va creşte cadenţa producţiei de motoare SkyActiv de la 800.000 la un milion de unităţi pe an. Japonezii caută astfel să satisfacă cererea pentru noua generaţie de propulsoare.
Mazda a mizat pe o carte câştigătoare atunci când a ales să dea naştere noii generaţii de motoare SkyActiv. Eficienţa precum şi resursele au fost bine primite de public, dovadă că Mazda a primit mai multe comenzi pentru unităţile de propulsie SkyActiv decât anticipase.

În aceste condiţii, japonezii au anunţat oficial că intenţionează să crească volumul de producţie al motoarelor SkyActiv cu 25% la fabrica din Hiroshima. Decizia va fi implementată până la finele acestui an şi va ajuta uzina niponă să ajungă la o cadenţă de un milion de motoare pe an, cu 200.000 mai multe decât ritmul actual.
Pentru a atinge această eficienţă, Mazda va instala o linie de motoare modernă şi va moderniza o linie deja existentă, pe care se produc în prezent unităţi MZR. Hiroshima va fi responsabilă cu asigurarea necesarului de motoare pentru întraga piaţă mondială Mazda, aici fiind produse propulsoare pe benzină SkyActiv-G şi diesel SkyActiv-D, toate cu patru cilindri.Mazda caută să se asigure astfel că va reuşi să îşi atingă obiectivul fixat pentru 2016, acela de a vinde 1.7 milioane de maşini la nivel global. Dintre acestea, 80% vor fi echipate cu tehnologie SkyActiv. De anul viitor, Mazda va începe să producă motoare şi la fabrica nouă pe care o va inaugura în Mexic începând cu anul 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?