X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Un bodybuilder drogat s-a furișat în avionul lui Merkel și a adormit în patul ei

27 aug. 2013,, 14:19   Externe
4461 0
Foto : romanialibera.ro
Bărbatul care s-a furișat în avionul guvernamental german, în timpul reținerii se afla sub influența drogurilor și a dormit în patul cancelarului Angela Merkel.

Potrivit tabloidului german Bild, incidentul a avut loc la 25 iulie, în sectorul guvernamental al aeroportului Köln-Bonn.

Cetățeanul german de origine turcă T. Folkan a ajuns pe aeronava Airbus A319, care este utilizată de către membrii guvernului german. Potrivit publicației, la punctul de control acesta a declarat că este militar și ar fi uitat permisul, după care i-a fost eliberat unul temporar. Ziarul relatează, de asemenea, că Folkan are 24 de ani și este bodybuilder. În prezent, acesta se află într-o clinică de psihiatrie.

Folkan s-a aflat în avion cîteva ore, pînă nu a activat din neatenție alarma. Înainte de aceasta, bodybuilderul aflat sub influența drogurilor, a dovedit să se dezbrace în pielea goală, a dansat pe aripa avionului și a dormit pe canapeaua de pe bord.

La apelurile prin megafon el nu a răspuns și nu a ieșit, astfel încît poliția a fost nevoită să-l expulzeze din avion. Publicația relatează că în timpul operațiunii cîinele polițist l-a mușcat de două ori de picior pe Folkan.


În momentul incidentului cancelarul german se afla la un festival de muzică din Bayreuth. Bundeswehr-ul nu comentează cu privire la incident, anunțînd că ancheta este în curs.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?