X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Schimbare de situație în cazul accidentului cu implicarea procurorului Garaba

22 aug. 2013,, 16:37   Societate
4602 0
Foto : ziarulnational.md
Tînărul pe nume Gheorghe Munteanu care l-ar fi lovit pe procurorul lurie Garaba infirmă acuzațiile aduse. Acesta a menționat în cadrul unui interviu acordat pentru ziarulnațional.md că nu se consideră vinovat de incidentul în care a fost implicat, transmite NOI.md.

”Eu nu mă consider vinovat de producerea acelui accident. De altfel, nici nu am promis nimănui nimic. De ce să repar mașina dacă nu eu am provocat accidentul? Tot ce am de spus, toate argumentele mele le voi prezenta în instanță”, a specificat Gheorghe Munteanu.

Pe de altă parte, avocatul lui Garaba, Ion Vîzdoagă a declarat pentru aceeași instituție media că tînărul ar fi reparat deja mașina procurorului și că dosarul n-a ajuns în judecată din varii motive.

Anterior, Ion Vîzdoagă declara că Munteanu și-a recunoscut vina complet, cerîndu-și scuze de la familia lui Iurie Garaba. Mașina lui Iurie Garaba și cea a lui Gheorghe Munteanu s-au ciocnit pe 30 iulie curent. Urmare Munteanu a fost reținut de poliție pentru 72 de ore pentru că l-ar fi maltratat după accident pe Garaba.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?