Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Traian Nechifor este nou country manager pentru R.Moldova a companiei Coca-Cola Hellenic

20 aug. 2013,, 16:36   Societate
3795 0
Foto: mpinteractiv.ro
Traian Nechifor va ocupa poziţia de country manager pentru Republica Moldova a companiei Coca-Cola Hellenic. El îşi va începe activitatea din data de 1 septembrie curent.

Agenţia "Infotag" transmite cu referire la datele oferite de Coca-Cola Hellenic, că Traian Nechifor va coordona funcţiunile de financiar, resurse umane şi relaţii publice, aprovizionare şi marketing.

La ora actuală, el este National Field Sales Manager Coca-Cola HBC România, are o experienţă de peste 18 ani în cadrul companiei şi este din 2011 membru al echipei extinse de senior management a acesteia. Traian Nechifor a absolvit cursurile Universităţii Economice ”Petre Andrei” din Iaşi, specializarea Finanţe, şi are o diplomă în Marketing, obţinută la Universitatea eCornel din SUA.

Noul country manager pentru Republica Moldova, Traian Nechifor, a menţionat că "această promovare este o nouă provocare şi, totodată, o oportunitate de a adaptare la o cultură nouă şi de a cîştiga experienţă în afara ţării".

"După 18 ani petrecuţi în echipa din România, sînt entuziasmat de această schimbare şi sînt sigur că experienţa dobîndită în tot acest timp mă va ajuta să implementez noi proiecte, care vor dezvolta operaţiunile noastre pe piaţa din Republica Moldova", a declarat Traian Nechifor.

Managerul general al companiei în România şi Republica Moldova, Stephane Batoux, a remarcat că "recunoaşterea eforturilor angajaţilor şi oferirea de oportunităţi de dezvoltare fac parte din strategia Coca-Cola HBC România".

"De aceea, în toate procesele noastre de evaluare interne analizăm nu doar performanţa colegilor, dar şi oportunităţile de dezvoltare pe care aceştia le pot accesa, iar promovarea lui Traian în poziţia de country manager în Republica Moldova nu face decît să confirme acest lucru", a declarat Stephane Batoux.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avînd vînzări de peste 2 miliarde de unităţi. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, operînd în 28 de ţări și deservind o populaţie de peste 560 milioane de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?