X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Prinţul William, A DEZVĂLUIT cu cine seamănă fiul său, Prinţul George

19 aug. 2013,, 18:20   Showbiz
4724 0
Foto: lotpp.ru
Prinţul William a recunoscut că micuţul său fiu, George, îi aminteşte atît de sine, cît mai ales de fratele său, atunci cînd erau mici.

Prinţul William a dezvăluit, într-un interviu pentru CNN, că după naşterea micuţului Prinţ George, atît el, cît şi soţia sa, Kate, ducesă de Cambridge, erau atît de fericiţi, că l-ar fi arătat pe micuţ oricui ar fi dorit să îl vadă şi că este convins că acelaşi lucru îl simt toţi părinţii.

"Prinţul George este un mic "şmecher"", a spus tatăl său, în primul interviu acordat după naşterea fiului său, în grădina Palatului Kensington. William şi-a descris fiul ca un avînd o personalitate puternică, un adevărat "luptător", care se agită foarte mult şi "nu prea vrea să doarmă". În plus, seamănă cu el şi cu fratele său, Harry, atunci cînd erau mici.

William a explicat că, în cele mai multe nopţi, Kate se ocupă de fiul lor şi a mărturisit că abia aşteaptă să se întoarcă la slujba de pilot "doar ca să doarmă puţin", explicînd că speră ca primele sale nopţi să nu fie unele în care să lucreze, ci să recupereze somnul pierdut.

În ciuda aspectului lor relaxat atunci cînd şi-au prezentat fiul presei, William a explicat, că era foarte agitat în legătură cu...scăunelul de maşină, cu care a repetat înainte, pentru a nu se face de rîs în ochii presei. Tatăl micuţului George a explicat că este o persoană independentă, pentru că aşa a fost crescut, şi că a însemnat foarte mult pentru el faptul că şi-a putut conduce soţia şi fiul acasă de la maternitate.

Kate "se descurcă de minune", iar William a avut plăcerea de a schimba primul scutec al fiului său George: "N-am avut cum să scap. Toate moaşele se uitau la mine şi mă invitau să îl schimb".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?