X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Prim-ministrul Norvegiei a devenit șofer de taxi pentru o zi (VIDEO)

12 aug. 2013,, 17:48   Externe
2726 0
Foto: ntv.ru
Pe Youtube a apărut un videou în care prim ministrul Norvegiei, Jens Stoltenberg, povestește cum în luna iunie pe parcursul unei zilei a lucrat în calitate de șofer de taxi.

Stoltenberg a decis să recurgă la acest experiment după tradiționala reuniune de cabinet cu regele țării. După spusele acestuia, acesta și-a dorit să se întîlnească cu oameni cu care ar putea vorbi liber despre politică și situația actuală din țară și anume în taxi acesta ar putea afla realele probleme cu care se înfruntă norvegienii.

Din întregistrarea video, se observă că cineva recunoaște în conducătorul taxiului prim-ministerul din prima, iar cineva nu.

Într-un interviu acordat unui tabloid norvegian Jens Stoltenberg a mărturisit despre unele dificutăți pe care le-a întîlnit în timpul experimentului. Potrivit lui cea mai dificilă parte a fost să se orienteze pe străziile din Oslo.

“Știu bine străzile din Oslo, dar din păcate de cele mai multe ori am călătorit în scaunul pasagerului”, a mărturist premierul.

Pasagerii au recunoscut că premierul nu este cel mai bun șofer. Scuza lui Stoltenberg este că nu și-a condus mașina proprie de opt ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?