Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Din noiembrie, compania Fly Dubai va opera curse aeriene low-cost din Chișinău

12 aug. 2013,, 14:21   Societate
5865 1
Foto: alborsanews.com
Compania aeriană low-cost Fly Dubai va opera săptămînal căte 2 zboruri din Chișinău, începînd cu 21 noiembrie 2013. La acest acord au ajuns, în cadrul unei întrevederi, prim-ministrul Iurie Leancă și Jeyhun Efendi, directorul comercial Fly Dubai.

Jeyhun Efendi l-a informat pe premier că Fly Dubai are în prezent conexiuni cu aproape 60 de destinații. ”Acest fapt va oferi cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea de a se conecta cu destinații noi. Vom deveni o punte de stabilire a relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite, precum și cu alte țări mai puțin accesibile pentru cetățeni din cauza distanței”, a menționat Jeyhun Efendi.

Prim-ministrul a salutat lansarea activității companiei Fly Dubai la Chișinău. ”Zborurile directe Chișinău - Dubai vor îmbunătăți semnificativ atractivitatea investițională a Republicii Moldova și turismul. Este un aspect pozitiv pentru politica noastră externă. De asemenea, veți oferi o alternativă calitativă de zboruri pentru cetățenii moldoveni care își aleg destinații îndepărtate”, a afirmat premierul.

Lansarea oficială a zborului direct Fly Dubai dintre Dubai și Chișinău va fi anunțată în septembrie curent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?