Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Catherine Zeta-Jones a vorbit despre boala psihică de care suferă (Video)

9 aug. 2013,, 15:45   Showbiz
5723 0
Foto: directpress.ru
Actriţa Catherine Zeta-Jones, soția celebrului actor Michael Douglas, se confruntă cu o afecţiune psihică numită ”tulburare bipolară”. Recent vedeta a decis să povestească despre problemele sale de sănătate.

Soţia cunoscutului actor Micheal Douglas a fost internată într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi trata afecţiunea de care suferă. Stresul acumulat în timpul în care soţul ei s-a luptat cu cancerul a lăsat urme adînci asupra psihicului vedetei, astfel că ea a decis să consulte un medic psihiatru care să o ajute.

Tulburarea bipolară sau tulburarea maniaco-depresivă este o afecţiune psihică ce se manifestă prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe pînă la episoade maniace în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sînt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Recent în presă a apărut informația că celebrul cuplu trece printr-un divorț. Nu este însă prima dată cînd apar zvonuri despre despărțirea celor doi actori.

Recent, a avut loc premiera filmului "Red 2", în care Catherine Zeta-Jones a interpretat un rol.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?