X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Trupa Zdob și Zdub nu pleacă în vacanță (VIDEO)

9 aug. 2013,, 09:25   Showbiz
2360 0
Foto: cmestatic.com
Dacă unele vedete vara se odihnesc, altele muncesc din plin. Este și cazul trupei Zdob și Zdub. Trupa are un program încărcat, care poate fi găsit și pe pagina oficială a lor: concerte peste concerte, susținute începînd din România și pînă în Rusia.

Pe 15 august, băieții vor evolua la Tulcea, apoi iau drumul spre Ucraina. Acolo zdubii vor participa la Zahid Festival, iar pe 25 august vor cînta de Ziua Minerului. Pe 31 august, formația va participa la un open air în regiunea Kaliningrad, Rusia.

Pe blogul său, susținut tot pe site-ul oficial, Roman, liderul vocal al trupei, își împărtășește emoțiile de la diferite evenimente. Despre festivalul "Dikaya Myata" din Rusia el scrie: ”Ca niciun alt festival, vara aceasta el a fost un amalgam de tot felul de chestii vesele, creative, trăsnite… A fost un festival colorat, cu mulți oameni frumoși, revigorant, în fiecare zi diferit, însorito-ploios-energizant”.

Pentru luna septembrie, băieții au programate două concerte, ambele în Ucraina. Recent, băieții au lansat videoclipul piesei ”Trece vremea omului”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?