Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Roza Siabitova a comentat eventuala sa înlăturare de la show-ul "Hai să ne căsătorim!"

7 aug. 2013,, 14:57   Showbiz
16327 0
Foto: livestory.com.ua
Zvonurile că "principala pețitoare a Rusiei" Roza Siabitova părăsește emisiunea circulă deja a doua săptămînă. Se zvonește că doamna, renumită pentru caracterul dificil, s-a certat cu conducerea postului TV "Pervîi canal" și din această cauza va fi nevoită în curînd să plece din show-ul "Hai să ne căsătorim!".

Se vorbește că postul TV deja a găsit o înlocuitoare pentru Roza: noua "pețitoare" ar fi participanta la show-ul "Dom-2", Irina Aghibalova. Recent, ea a participat la emisiunea "Hai să ne căsătorim!" în calitate de prietenă a miresei și conducerea postului TV a rămas mulțumită de participarea ei la show. Se zvonește că candidatura lui Aghibalova a fost acceptată și de celelalte două moderatoare: Larisa Guzeeva și Vasilisa Volodina.

”Cel mai interesant este faptul că pentru prima dată aud despre asta! Cine este această Irina Aghibalova? De ce vă mirați, eu nu urmăresc "Dom-2"!” a afirmat Roza Siabitova.

Roza dă asigurări că zvonurile sînt irelevante. Ea continuă să lucreze în show-ul "Hai să ne căsătorim!" și nu intenționează să plece nicăieri.

”Filmările au loc. Lucrăm mult, vara este perioada cea mai productivă. Filmările au loc de două ori pe lună. Totul este foarte activ și nu se așteaptă nicio schimbare. Avem un rating excelent și programe interesante”, a explicat Siabitova

Syabitova este sigură de faptul că zvonurile sînt răspîndite de răuvoitori.

”La drept vorbind, nu știu pe cine deranjează persoana mea și cine are nevoie de aceasta. Pot răspunde doar cu cuvintele lui Omar Khayyam: "Despre noi cred rău doar cei mai răi ca noi. Iar celor mai buni nu le pasă de noi".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?