X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4020

Ford creşte producţia lui Fiesta ST pentru a face faţă cererii

6 aug. 2013,, 16:51   Ştiri Auto
2301 0

Фото: Ford

Previziunile Ford pentru vânzările noului Fiesta ST au fost depăşite de cererile publicului din Europa. Pentru a face faţă comenzilor, americanii vor creşte producţia la 60 de unităţi pe zi.

Atunci când a lansat noul Fiesta ST, Ford nu s-a așteptat probabil la o reacție atât de pozitivă din partea publicului. Se pare însă că micul hot-hatch a suscitat un interes deosebit în rândul publicului european. O dovedesc comenzile numeroase pe care constructorul american le-a înregistrat.

Potrivit oficialilor Ovalului Albastru, numărul clienților care au comandat deja versiunea ST este dublu față de cel estimat la începutul anului. În primele șase luni ale lui 2013, previziunile Ford anunțau 5000 de comenzi. În realitate, numai în Marea Britanie s-au înregistrat 3000 de cereri, ceea ce reprezintă o treime din totalul comenzilor din prima jumătate a anului.

Pentru a face față cererii, Ford a anunțat că va crește capacitatea de producție cu 15%, ajungând să de-a naștere la 60 de unități în fiecare zi.


Potrivit primelor statistici publicate de Ford, cele mai populare culori în rândul clienţilor sunt portocaliu Pearlescent Molten şi albastru Spirit Metallic. Nuanţele au fost cerute de 45% dintre cei care au comandat Fiesta ST.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?