Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fără brazi de sărbători! Unui bărbat i s-au furat toți brazii decorativi din ogradă

18 dec. 2017,, 15:41   Societate
3226 0

Unui bărbat i s-au furat aproape toți brazii decorativi din ogradă, pe care i-a adus tocmai din Franța.

Potrivit Unimedia.md, Dumitru Leu povestește că a muncit ani buni în Franța pentru a-și ridica o casă în satul natal. Zis și făcut, revenit în țară, bărbatul a finalizat construcția și a decis să-și ornamenteze grădina cu zeci de pomi, care însă, la scurt timp, au fost smulși din rădăcini.

Astfel, prin intermediul rețelelor de socializare, Dumitru a decis că solicite ajutorul cetățenilor pentru a-i reține pe hoți.

„După ani buni de muncă, am decis să îmi construiesc şi eu o casă în satul de baştină, cu gîndul ca să mă reîntorc alături de cei dragi! După ce am ridicat casa, am decis să îmi fac şi eu un gard sădit din brăduți, pentru a fi frumos atît pentru mine, cît şi pentru sat, crezînd că şi în Moldova se poate, nu doar în Europa! Uite că, din păcate, la data de 11.12.2017 spre 12.12.2017 au fost furați aproximativ 30 de braduți dintre cei sădiți, în valoare de aproximativ 12 mii de lei! Ofer o recompensă foarte bună pentru orice informație şi promit că voi păstra în secret indentitatea dvs. Hai să fim mai buni şi să nu lăsăm aşa aceste cazuri. Nu contează atît de mult banii investiţi, cît durerea provocată pentru sufletul şi munca depusă!”, a scris Dumitru pe o rețea de socializare.

Dumitru Leu susține că a anunțat forțele de ordine, însă, deocamdată, făptașii nu au fost reținuți.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?