X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Melania și Donald Trump, ținîndu-se de mînă în primul portret de Crăciun

16 dec. 2017,, 03:36   Externe
2156 0

Zâmbitori și incredibil de intimi, președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, au pozat, într-un cadrul feeric, pentru prima lor felicitare oficială de Crăciun.

Nu puteau face rabat de la această tradiție! Ca-n fiecare an, președintele american și soția sa eliberează un portret oficial cu ocazia sărbătorilor de iarnă și anului nou. Așa se face că Melania și Donald Trump s-au conformat și s-au lăsat fotografiați în Cross Hall-ul din interiorul Casei Albe, pentru prima lor felicitare de Crăciun în calitate de președinte și prima-doamnă.

Fotografia, realizată de Andrea Hanks și transmisă prin intermediul conturilor lor de Twitter, ni-i arată pe cei doi într-o ipostază destul de intimă și iubitoare, Melania și Donald ținându-se de mână și zâmbind larg. ”Crăciun Fericit vă urează Președintele Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump. POTUS și FLOTUS s-au lăsat fotografiați marți, 5 decembrie, pentru primul lor portret oficial de Crăciun, în Cross Hall-ul Casei Albe, Washingon, DC”, este mesajul care a însoțit inedita fotografie cu cei doi.

Pentru această ocazie, Melania a îmbrăcat o superbă rochie neagră, midi, care-i punea în evidență talia ca trasă prin inel și statura impozantă. Rochia fără mâneci este o creație Delpozo, în partea mediană prezenta un imprimeu sclipitor aplicat, care ne-a introdus într-o dispoziție festivă.

Și Ivanka Trump și Lara Trump, soția lui Eric Trump, au postat pe rețelele de socializare câte o felicitare de Crăciun, pozând alături de familiile lor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?