X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

În ce condiții PDM va face remanieri de cadre în actualul Guvern

15 dec. 2017,, 11:49   Politică
4081 4

Partidul Democrat din Moldova va efectua remanieri de cadre în componența actuală a Guvernului în cazul în care unele persoane și funcționari nu-și vor îndeplini obligațiunile. Declarațiile au fost făcute de către purtătorul de cuvînt al PDM, Vitalie Gamurari, la emisiunea Fabrika, după ședința Consiliului Politic Național al formaţiunii.

"Miniștrii nu vin pe viață. Rezultatele sînt cele care trebuie văzute. Populația se lovește zilnic de probleme. În condițiile în care Moldova este într-o perioada de criză, este foarte greu să spui că vor fi în următorii ani efecte pozitivei. Pot fi remanieri în condițiile în care unele persoane nu-și vor îndeplini obligațiunile. Noi trebuie să înțelegem unele lucruri, faptul că funcționarul public trebuie să-și asume responsabilitățile, nu doar să gestioneze. Ministrul nu este doar o funcție, este o responsabilitate politică", a explicat Gamurari.

Totodată purtătorul de cuvînt al PDM a menționat că activitatea partidului este tot mai bine apreciată de către cetățeni, conform ultimilor sondaje, iar populația este mai mulțumită de reformele inițiate de către guvernare.

„Dacă examinăm ultimul an al activității PDM, vedem că ne-am axat pe niste subiecte foarte concrete. A fost un an greu. Sondajele care le-am prezentat au fost foarte clare, și anume s-a văzut faptul că încrederea în Guvern a crescut. Noi am încercat să readucem și încredrea cetățenilor în Vectorul European. Efectul multor reforme s-a văzut deja", a spus Vitalie Gamurari.

PDM și-a convocat Consiliul Politic Național al formațiunii, unde au fost discutate mai multe aspecte ce țin de continuarea reformelor și a agendei implementării prevederilor și responsabilităților asumate în cadrul Acordului de Asociere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?