X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un microbuz de pe ruta Praga-Orhei s-a răsturnat în România!

10 dec. 2017,, 10:53  
3909 0

Doi oameni au murit, iar alții sînt răniți, în urma unui accident teribil produs azi-dimineață în România, în care a fost implicat un microbuz. Șoferul mijlocului de transport a pierdut controlul volanului și microbuzul s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut între localitățile Borsec şi Tulgheş, în judeţul Harghita. Adevarul.ro scrie că microbuzul efectua o cursă din Republica Moldova.

La fața locului au intervenit nouă echipaje medicale și, potrivit sursei citate, 11 persoane prezintă diverse traumatisme.

În microbuzul care s-a răsturnat se aflau 20 de pasageri.

Potrivit purtătorului de cuvînt al ISU Harghita, Alina Ciubotaru, citat de Adevarul.ro, a fost activat Planul roşu de intervenție la nivelul județului.


„În urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa - o femeie şi un bărbat. 11 persoane prezintă traumatisme şi alte șapte sînt în curs de evaluare“, a precizat Ciubotaru.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că intervenția salvatorilor la faţa locului este în desfășurare, fiind dificilă din cauza ninsorii abundente. El a mai precizat că zona în care s-a produs accidentul se află la o distanţă mare de orașele mari, urmînd să se stabilească la ce spitale vor fi trimise victimele.

Microbuzul efectua cursa Praga – Orhei. Decedații sînt un bărbat și o femeie. Identitatea lor nu a fost stabilită deocamdată. Accidentul s-ar fi produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile, scrie Gandul.info.

Persoanele decedate au cîte aproximativ 30 de ani și ar fi ambele din Republica Moldova, scrie Protv.ro.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că echipajele pe care le coordonează au transportat cinci pacienți, din Republica Moldova, la Spitalul din Toplița, iar un echipaj de prim ajutor transportă o mamă, care prezintă excoriații, și pe copilul său, care este doar speriat, aceștia fiind din România. Cele cinci persoane prezintă politraumatisme și acuză dureri la nivelul capului, toracelui, brațelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?