Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Ziua Abonatului ediția 2018 (FOTO) ©

8 dec. 2017,, 16:11   Business
2653 0

În toate subdiviziunile poştale din Republica Moldova se desfăşoară astăzi, 8 decembrie, Ziua Abonatului. Evenimentul este organizat anual de către Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”, în colaborare cu partenerii săi din presa scrisă.

Menţionăm că, Î. S. „Poşta Moldovei” colaborează cu aproximativ 160 redacţii republicane, care includ în catalogul nostru de abonare circa 400 indici ai ediţiilor periodice, diversificate în 4 compartimente:

Ziare republicane în limba de stat;

Ziare republicane în limba rusă;

Reviste republicane în limba de stat;

Reviste republicane în limba rusă.

Anual, Î.S. „Poşta Moldovei” tipăreşte „Catalogul ziarelor şi revistelor” special pentru Ziua Abonatului, care include peste 150 indici ai ediţiilor periodice cu preţ de abonare redus oferit de către redacţii de comun cu Î.S. „Poşta Moldovei”. Pe lîngă publicaţii din Republica Moldova, catalogul propune spre abonare şi ediţii periodice de peste hotare.

Tradiţional, acţiunea se desfăşoară la fiecare sfîrşit de an, cînd doritorii de a perfecta abonarea la ziare şi reviste pot beneficia de reduceri oferite de redacţii între 5% și 25%, care sînt incluse în catalogul tipărit special pentru Ziua Abonatului. Reducerile oferite sînt importante îndeosebi pensionarilor și persoanelor cu dizabilităţi, care, de obicei ,sînt abonaţi fideli ai presei periodice.

„Ziua Abonatului” este organizată al 15-lea an consecutiv în toate oficiile poștale din țară, cu scopul de a informa cetățenii despre edițiile periodice existente și a stimula abonarea şi vînzările de presă scrisă. Evenimentul este organizat în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Lunar, întreprinderea livrează peste 814 462 de ziare și reviste.

Pe parcursul zilei, serviciul va fi accesibil în toate oficiile poştale din ţară.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?