X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Marea Britanie i-a REFUZAT VIZA. Tînărul care a pus anunţul naşterii BEBELUȘULUI REGAL s-a întors în India

1 aug. 2013,, 11:34   Externe
2853 0
Foto: stiati-ca.epistole.ro
Valetul reginei Elisabeta care a instalat pe suport anunţul naşterii bebeluşului regal s-a întors în India pentru că i-a fost refuzată reînoirea vizei. Badra Azim şi secretara reginei Elisabeta a II-a, Ailsa Anderson, au instalat pe suport anunţul naşterii prinţului George, bebeluşul prinţului William şi al lui Kate Middleton.

Potrivit Le Figaro, valetul era de gardă la poarta Privy Purse şi de aceea a ajutat la instalarea anunţului. De atunci s-au întîmplat lucruri nedorite în viaţa lui: nu a obţinut reînnoirea vizei britanice, aşa că a fost nevoit să se întoarcă la părinţi, în India, la periferia Calcuttei.

Acum o săptămînă era aclamat de ziarişti şi de curioşii din faţa porţii palatului Buckingham. Presa britanică a scris marţi despre soarta lui Badar Azim, care a fost unul din protagoniştii ceremoniilor ocazionate de venirea pe lume a bebeluşului regal.

El se afla în Marea Britanie din 2010, fiind salariat model în serviciul familiei regale de anul trecut. Tînărul indian de 25 de ani a fost nevoit să plece din locuinţa de serviciu din fostele grajduri ale palatului Buckingham şi să se întoarcă în ţara natală fiindcă nu i s-a reînnoit viza britanică. S-a întors în casa cu două camere a părinţilor săi, în care locuiesc nouă persoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?