Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Institutul Polonez din Bucureşti lansează concursul de fotografie intitulat "Moldova - Share it!"

31 iul. 2013,, 13:46   Societate
2924 0
Foto: culturapoloneza.ro
Concursul se adresează elevilor din Republica Moldova, care studiază în străinătate. Fotografiile cîştigătoare vor fi publicate sub formă de cărţi poştale, care vor fi trimise tinerilor din Uniunea Europeană.

Concursul este organizat în cadrul unui proiect mai amplu desfăşurat de Institutul Polonez în Republica Moldova şi care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate şi integrare. La concurs pot participa elevi ai liceelor, şcolilor de cultură generală, şcolilor profesionale şi colegiilor din Republica Moldova, precum şi cetăţeni ai Republicii Moldova care urmează cursurile unor şcoli postgimnaziale din alte ţări. Participanţii pot trimite o singură poză care să înfăţişeze un monument istoric, un peisaj, obiect sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate şi care să reprezinte Moldova.

Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected] pînă la data de 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite, juriul va alege cele mai bune trei fotografii, care vor fi publicate sub formă de carte poştală, iar autorii lor vor primi premii în obiecte – cărţi şi albume cu muzică. Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina www.culturapoloneza.ro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?