Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Ghimpu își petrece concediul ”ca toţi moldovenii”

31 iul. 2013,, 11:29   Politică
17314 2
Foto: gandul.info
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a dezis în vacanța de vară din acest an de odihna într-o țară străină, preferînd să rămînă acasă, în Moldova. Liderul PL a anunțat pe 30 iulie pe blogul său că se va odihni ”ca moldovenii”, muncind la reparația casei părintești din Colonița, relatează NOI.md.

“Cei care nu stau la soare şi nu-i simt razele nu vor simţi nici zăpuşeala. Eu însă voi zice ca şi mulţi cei cărora soarele le arde puternic ceafa: mda…, mare fierbinţeală astăzi! Căci mă aflu la Coloniţa, motiv pentru care scriu aceste rînduri. De ce?, veţi zice. Pentru că fac şi eu cum fac toţi moldovenii – cînd ies în concediu, se apucă de reparaţie. “Dictum – factum”, adică, „zis şi făcut”, cum spune un dicton latin. Am zis şi m-am şi apucat de reparaţia casei părinteşti”, a spus Ghimpu.

Menționăm că mai mulți demnitari de stat au plecat la odihnă peste hotare. Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a ales să se odihnească în Kislovodsk, Rusia, în renumitul Centru Federal Rus al academicianului Anatoli Lieva. În același timp, prim-ministrul Iurie Leancă este plecat împreună cu familia în Grecia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?