X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Se dădea drept directorul unei agenții de turism și încheia contracte false de călătorie (VIDEO)

29 iul. 2013,, 12:35   Societate
2295 0
Foto: actualitati.md
Administraţia unei agenţii de turism din capitală este cercetată penal fiind bănuită de escrocherii în proporţii mari. Potrivit Direcției poliție a municipiului Chișinău, pe parcursul lunii mai 2013, agentul economic ar fi însuşit de la 80 de persoane mijloace băneşti în avans, în sumă de peste 100 de mii de lei, transmite NOI.md.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că factorii de decizie arendau temporar mai multe oficii în capitală, unde îşi organizau activitatea. Presupusul director al agenţiei, în vîrstă de 25 ani, identifica clienţii pe internet şi încheia contracte false. Totodată, acesta încasa bani în avans fără a răspunde ulterior la telefon.

În urma percheziţiilor la domiciliul bănuitului, poliţiştii au depistat şi ridicat contractele încheiate cu clienţii, bani în sumă de peste 160 000 lei, un aparat de confecţionat ştampile, precum şi ştampile de la diferite întreprinderi.

Tînărul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 pînă la 10 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?