X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Bemol a deschis o nouă stație PECO în Chișinău (VIDEO/FOTO) ©

22 noi. 2017,, 14:28   Societate
9577 0

Pe 17 noiembrie, Compania Bemol a deschis o nouă stație PECO în Chișinău, la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu și Vadul lui Vodă.

Complexul de alimentare auto a fost proiectat în conformitate cu un nou concept și a fost construit în cadrul strategiei de lungă durată a companiei Bemol, axată pe extinderea și modernizarea rețelei de benzinării.

Stația PECO este dotată cu cele mai noi echipamente pentru alimentarea precisă și calitativă cu combustibil, un magazin modern cu o gamă largă de produse și o cafenea confortabilă cu terasă.

Respectându-și tradiția, compania Bemol a amenajat aici, la intersecția a două străzi, un trotuar pentru pietoni dotat cu corpuri de iluminat, precum și a înverzit spațiul adiacent benzinăriei, plantând copaci și amplasând jardiniere cu flori.

Reprezentantul companiei Bemol, Serghei Gribincea, le mulțumește tuturor celor care au avut tangență cu evenimentul respectiv – Guvernului Republicii Moldova pentru un climat investițional favorabil; partenerilor companiei Bemol pentru încredere; autorilor proiectului și subcontractanților pentru contribuția lor considerabilă la realizarea acestui proiect.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?