Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Chișinăuienii aleg destinații de lux pentru vacanțe (VIDEO)

25 iul. 2013,, 15:48   Societate
5762 0
Foto : noi.md
Turcia, Bulgaria sau Franța – acestea sînt destinațiile cele mai solicitate de moldoveni cînd vine vorba de vacanța de vară. Oamenii spun că nu se gîndesc prea mult la cîți bani să scoată din buzunar. Unii cheltuiesc chiar și cîteva mii de euro pentru o săptămînă de odihnă în Turcia sau Bulgaria.

”Am fost în Turcia cu familia, am cheltuit peste 1000 de euro”, a mărturisit o locuitoare a capitalei. O altă chișinăuiancă spune că va merge în Bulgaria. ”Ne ducem acolo în fiecare an, ne place tot: și mîncarea, și cazarea – condițiile sînt bune”.

Totodată, sînt și unii locuitori ai Chișinăului, care spun că nu au prea mulți bani pentru odihnă. ”Voi merge în Ucraina, cel mai probabil. Nu am bani să mă duc mai departe, salariile sînt mici”, se plînge un bărbat.

Președintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Moldova, Nicolae Platon, declarase anterior pentru NOI.md că în acest an, Grecia se bucură de mare popularitate printre moldoveni. "Dacă în anii precedenți cea mai populară destinație era Turcia, în acest an mulți turiști moldoveni au preferat să descopere noi stațiuni. Asta datorită ofertelor relativ ieftine, dar și dorinței de a vedea ceva nou", constatase Platon.

Prețurile la destinații ca Bulgaria sau Turcia variază de la 500 la 1500 de euro pentru două persoane.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?