Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Mesaj pentru Sandu și Năstase: „Nu jucați băsmăluța democraților”

6 noi. 2017,, 16:50   Capitala
4074 4

Deputații socialiști au îndemnat astăzi partidele extraparlamentare de opoziție să-și revadă decizia de a boicota referendumul anti-Chirtoacă, comunică NOI.md.

Îndemnul a fost lansat de parlamentarul PSRM Vasile Bolea către liderii PAS și al Platformei „DA”, Maia Sandu și Andrei Năstase. Potrivit deputatului, această decizie afectează interesele locuitorilor capitalei cărora ar trebui să li se ofere dreptul de a-și alege un nou primar.

„Vă îndemn pe 19 noiembrie să ieșiți la vot, să spuneți un ferm «Da» revocării primarului general și prin asta să fie declanșată procedura de alegeri anticipate aici, în Chișinău. Nu cred că o echipă care a acumulat 2% din sufragii merită să conducă capitala, ei fac asta mișelește. Liderii politici Maia Sandu și Andrei Năstase sper că în ultimul ceas să se deștepte, să vadă ce se întîmplă în jurul lor și să nu joace băsmăluța democraților”, a declarat astăzi Bolea.

Potrivit deputatului, cineva încearcă „să-și pună Primăria în buzunar”, iar aceste tentative pot fi oprite doar prin participarea activă la referendum și demiterea actualului primar.

„Astăzi, prin încercări de a vă adormi, prin încercări de a vă spune "nu veniți la referendum că nu are rost", ei, practic, și-au pusPrimăria în buzunar”, a adăugat Vasile Bolea.


Menționăm că PAS și PDA au decis să boicoteze referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă, îndemnînd electoratul să nu iasă la vot în ziua de 19 noiembrie. O decizie similară a fost luată și de PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?