X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Cursuri de Italiană cu profesor nativ (VIDEO) ©

22 iul. 2013,, 15:55   Societate
5961 0

Centrul nostru îţi oferă o modalitate Rapidă, Garantată şi Flexibilă de a învăţa cea mai Romantică Limbă - Italiana! Indiferent de faptul că mergi să îţi vizitezi apropiaţii, să te angajezi sau să călătoreşti, cu ajutorul nostru vei ajunge în Italia cunoscînd deja să vorbeşti această limbă!


Vino la noi să înveţi Italiana pentru că:
· Asigurăm însuşirea calitativă a unei limbi în timp relativ scurt. Durata unui curs de italiană este de 6 săptămîni a cîte trei şedinţe săptămînale, fiecare şedinţă durînd 2 ore academice. Cursul are la baza sa 2 nivele de studiere a limbii, iar metoda intensivă de comunicare îţi va oferi posibilitatea să vorbeşti italiana deja după primul nivel, adică după 6 săptămîni.

· Îți oferim calitatea garantată a studiilor la preț rezonabil. Pentru un curs de italiană va trebui să achiţi doar 1400 MDL.

· Vei lua lecţii de la un profesor din Italia. Gianantonio Bellagamba, este profesorul care foloseşte cele mai eficiente metode de însuşire a acestei limbi melodioase, lucru care ajută studenţii să obţină rezultate mai mult decît frumoase și să obțină cel mai veridic accent Italian.

Cu noi este ușor să înveți italiana, te vei convinge și tu de acest lucru înregistrîndu-te la cursurile noastre.

Detalii afli apelînd numărul: (+373) 60 73 55 33
Ne vedem la orele de studiere a limbii italiene!
http://www.oratorica.md/ro/italian
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?