Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

A dispărut actorul din filmul despre James Bond

19 iul. 2013,, 11:39   Showbiz
2651 0
Foto: topnews.ru
Poliția din Marea Britanie este în căutarea celebrului actor Paul Bhattacharjee, care s-a filmat în filmul despre James Bond "Casino"Royal". Potrivit datelor Scotland Yard, el a fost văzut ultima oară pe 10 iulie în timpul unei repetiții la Royal Court de la Londra. Atunci, colegii nu au observat nimic neobişnuit în comportamentul lui Paul.

"Cînd ne-am despărţit de el, era într-o stare de spirit bună, a doua zi însă nu s-a prezentat la repetiţii" ‒ citează Utro.ru purtătorul de cuvînt al teatrului.

A fost menţionat faptul că, după ce se întorsese acasă în seara zilei de 10 iulie, actorul de 53 de ani, a corespondat ceva timp cu prietena lui, dar după aceea nimeni nu a mai auzit nimic despre el.

Cunoscuţii şi prietenii artistului nu știu, de ce ar fi putut dispărea. Mai ales, că o asemenea faptă nu e deloc caracteristică pentru Bhattacharjee.

Vă reamintim, că Paul Bhattacharjee este cunoscut ca actor ce s-a produs în asemenea filme precum "Hotel "Marigold "" și "Dirty Pretty Things". În plus, el a jucat roluri în serialele de televiziune "Midsomer Murders", "Wild West", "Medicii", "Bringing Out the Dead", "Ghosts", "The Punisher", "Any Human Heart" și altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?