Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4037

Mass-media: Cînd se va naște moștenitorul tronului britanic

17 iul. 2013,, 11:51   Externe
2800 0
Foto: ruvr.ru
Conform rapoartelor mass-media, mama vitregă a prințului William, soția prințului moștenitor de Wales, Charles, ducesa de Cornwall, Camilla, se aşteaptă ca primul născut al lui William și Catherine să se nască în această săptămînă. Între timp, alte publicații transmit cuvintele mamei lui Katherine - Carole Middleton: ea consideră că copilul se va naşte după data de 22 iulie.

Conform informaţiilor mass-media din Marea Britanie, primul-născut al lui William și Kate s-ar putea naşte la 17 iulie. Anume în această zi este ziua de naștere a însăşi ducesei Camilla, care are deja cinci nepoți şi va deveni bunica vitregă pentru încă un copil.

În același timp, careva dintre editurile britanice infirmă aceste informaţii. Acestea se bazează pe cuvintele mamei lui Katherine - Carole Middleton, care ar fi povestit prietenilor că copilul va fi Leu după zodie (ceea ce înseamnă, că se va naște după 22 iulie).

Ceva mai devreme mass-media susținea că copilul se va naște în perioada de la 11 pînă la 13 iulie, dar aceste previziuni nu s-au adeverit.

Copilul va ocupa al treilea loc în lista moștenitorilor tronului Marii Britanii. După cum a anunțat săptămîna trecută, Palatul Buckingham, viitorul copil, va primi la fel ca şi ceilalţi, indiferent de gen, titlul de prinţ sau prinţesă de Cambridge.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?