X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Corman: Deputații au plecat în vacanță fără „restanțe”

15 iul. 2013,, 12:15   Politică
2602 8
Foto: noi.md
Președintele Parlamentului, Igor Corman, este satisfăcut de comunicarea existentă între Parlament şi Guvern, dar și din cadrul coaliţiei de guvernare. Despre aceasta a declarat Corman în cadrul unui briefing privind rezultatele sesiunii de primăvară-vară a Legislativului, relatează NOI.md. Corman a subliniat că în cadrul acestei sesiuni a fost depăşită criza politică, iar asta a dus la finalizarea ședinței fără restanțe.

Întrebat dacă Moldova nu are restanțe la capitolul implementării obiectivelor în contextul Summitului de la Vilnius, Corman a spus: ”Restanțe în Parlament nu sînt, dar acest proces de armonizare a legislației R.Moldova cu cea a UE este unul continuu. La moment, în perspectiva Vilniusului noi restanțe față de UE nu avem”.

În ceea ce privește relațiile cu opoziția parlamentară, Corman a spus că acțiunile opoziției nu sînt demne de activitatea de deputat. „Seamănă mai mult cu niște șotii de copii”, a opinat Corman.

Președintele Parlamentului a menționat că la începutul sesiunii toamnă-iarnă va fi aprobat un regulament cu privire la conduita deputaților, în scopul asigurării unei activități mai organizate în cadrul Parlamentului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?