Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

A prejudiciat bugetul statului cu cîteva milioane de lei (VIDEO)

15 iul. 2013,, 11:12   Societate
5098 0
Foto: blogspot.com
Administraţia unei case de pariuri sportive din capitală este cercetată penal pentru evaziune fiscală. Potrivit Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, aceasta ar fi prejudiciat bugetul statului cu cîteva milioane de lei, transmite NOI.md.

În urma investigațiilor, poliţiştii au constatat că agentul economic desfăşura activitatea ilegală de primire a mizelor sportive cu eliberarea cîştigurilor băneşti, din anul 2012. În cadrul percheziţiilor s-a stabilit că factorii de decizie ai firmei înregistrau intenţionat date eronate privind cheltuielile reale suportate.

Astfel de ilegalităţi au fost depistate şi la alte puncte autorizate ce aparţin acestui agent economic, de unde au fost ridicate sume de bani neînregistrate în contabilitate, registre şi agende de ciornă, bonuri de înregistrare a mizelor sportive, precum şi suporturi electronice în care se stocau informaţii despre pariurile clienţilor şi sumele de bani eliberate.

În privinţa factorilor de decizie sînt întreprinse acţiuni de urmărire penală, aceștia riscînd amenzi în mărime de la 40 de mii de lei pînă la 60 de mii de lei sau închisoare pe un termen de pînă la 3 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?