X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Peugeot Moldova, la un an de activitate: “Ne propunem să ajungem în Top 10” (VIDEO, FOTO) ©

12 iul. 2013,, 17:15   Ştiri Auto
3739 0
Foto : noi.md
Compania Autoconcord, care este noul importator official Peugeot în Moldova, a ajuns la un an de activitate pe piață. Cu această ocazie, la 11 iulie, reprezentanții companiei au organizat o conferință de presă, la care au fost prezenți parteneri, clienți și oaspeți de onoare ai companiei.

Directorul general al companiei, Nicolae Necrasov, a declarat pentru noi.md că a fost un an destul de greu, cu multe provocări și cu o concurență acerbă. ”În mod special, a fost dificil să luptăm cu imaginea pe care a creat-o fostul importator al mărcii Peugeot. Vom depune eforturi ca să le oferim clienților atît automobile de excepție, cît și condiții speciale la procurare și avantajoase la deservire. Totuși, a fost un an productiv, care a adus roade frumoase. Pentru următorul an, ne propunem să ajungem în top 10 cele mai vîndute branduri auto din Moldova. Vom continua să prestăm servicii calitative și să venim cu oferte atractive pentru clienți. Mai mult, tindem să instruim personalul nostru, ca să perfecționăm echipa tînără, dinamica și profesionistă pe care o avem”, a mai adăugat Nicolae Necrasov.

Oaspetele de onoare al serii a fost Pierre Delarbre, manager regional Peugeot pentru țările CSI. Acesta a ținut să felicite echipa din Moldova, care a avut un succes frumos pe durata acestui an. Acesta și-a exprimat convingerea că marca Peugeot în Moldova va crește tot mai mult, avînd clienți noi și oferte atactive pentru ei.

Printre clienții corporativi ai Autoconcord, se numără Benett Auto, Synevo, Konika Minolta, Alianța Franceză, Mobias Banca, Carlsberg etc. Aceștia apreciază nu doar calitatea mărcii franceze, ci și principiile de lucru, pe care și le-a asumat noul importator Peugeot. Clienții au încredere în serviciile prestate de această companie. Prezenți la conferința de presă, cîțiva dintre ei și-au arătat încrederea că vor avea parte și în continuare de aceleași servicii de calitate.

Menționăm că Autoconcord și-a început activitatea în iulie 2012, oferind nu doar automobile deosebite, ci și servicii calitative. Pe parcursul acestui an, au fost lansate modelele Peugeot 508 și Peugeot 301. În curînd, va fi lansat și modelul Peugeot 208. Potrivit directorului general al companiei, în anul precedent au fost vîndute aproximativ o sută de automobile, în Moldova.

Mai multe informații despre noile oferte sau înscriere la test drive, pot fi obținute în salonul auto Peugeot, de pe bd. Dacia 55. Telefon (+373 22) 53-50-18.

www.peugeot.md

Parteneri : vinurile Mimi
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?