X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Soțul Nataliei Gherman: Cu soția mea am o legătură telepatică

11 iul. 2013,, 13:40   Societate
5671 3
Foto: elldor.info
Artur Gherman, soțul viceprim-ministrului și ministrului Afacerilor Externe, Natalia Gherman, crede că soția sa este un diplomat trimis de Dumnezeu. Potrivit site-ului tribuna.md, care a realizat un interviu cu acesta, Artur Gherman afirmă că în primii zece ani de căsătorie a fost considerat ginerele lui Mircea Snegur, ex-preşedinte al Republicii Moldova, iar mai apoi – soțul Nataliei Gherman.

Acesta a declarat că se mîndrește cu soția sa și o susține chiar ”cu propria rețea de legături/contacte”. „Doar după un serviciu de 22 de ani în sistemul diplomatic, începînd de la cel mai jos nivel, după 22 de ani de lucru greu devotat țării, nu unui partid sau unei persoane, Natalia a ajuns acum persoana cea mai potrivită la locul potrivit”, a specificat Artur Gherman.

Întrebat cum s-a schimbat viața sa odată cu numirea soției în noua funcție, Artur Gherman a menționat că răspunsul este evident: „Natalia era o persoană ocupată, iar acum este foarte și foarte ocupată. Dar sîntem două firi inteligente, ocupate fiecare cu ale lui, și deocamdată nu ne facem probleme. Ne vedem mai rar, dar avem o legătură telepatică, creată după mulți ani împreună”, a adăugat el.

Artur Gheman, care este vicepreședintele Consiliului de administrație al CNPF, a mai spus că „Doamna vice-premier este diplomat și în viață, iar acasă este pur și simplu Natalia, cu un bun simț al umorului, care este un avantaj grozav în menținerea familiei cu doi oameni foarte ocupați”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?