X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Melania Trump, criticată din cauza obsesiei pentru ochelarii de soare

6 oct. 2017,, 05:00   Externe
2036 0

Face ce face și reușește să stîrnească furia internauților!

Oricît de mult s-ar strădui, Prima Doamnă a Americii nu reușește să le intre pe sub piele americanilor. Iar ultima extravaganță a ei i-a adus ura a milioane de oameni. Iată ce s-a mai întîmplat!

În ultima perioadă, Donald Trump și soția sa, Melania, au vitat zonele grav afectate de uraganele Irma și Maria, dar și Las Vegas-ul, care a fost ținta unui incident sîngeros, în urma căruia 50 de persoane și-au pierdut viața și alte 500 au fost rănite. Problema e că la aceste întruniri și vizite, Melania a încălcat de cîteva ori protocolul, în timp ce soțul său, Președintele Statelor Unite ale Americii, s-a lansat în niște afirmații de-a dreptul ridicole.

Revenind, însă, la Melania, internauții s-au isterizat după ce au văzut niște fotografii cu ea, surprinse în timp ce se afla în Puerto Rico, pentru a-i întîlni pe eroii, dar și pe supraviețuitorii uraganului Maria. În acele fotografii, care erau făcute la niște întîlniri oficiale, Melania purta ochelari de soare. Fapt care, chipurile, ar încălca protocolul, dat fiind faptul că aceasta dădea mîna cu diverși oficiali. ”Melania, atunci cînd le mulțumești unor oameni, dă-ți ochelarii jos”, ”Melania nici nu se poate uita în ochii victimelor. Poartă ochelari de soare oversized și o șapcă pe cap, stă la distanță cînd dă mînă”, ”Se întîlnește cu atîția oameni suferinzi. Te rog Melania, dă-ți ochelarii jos și privește-i în ochi”, au fost doar cîteva dintre reacțiile celor din online.

La întoarcerea din Puerto Rico

La două zile de la acest incident, noi fotografii cu Melania, purtînd ochelari de soare, au iscat păreri acide în mediul online. De data aceasta, Prima Doamnă a Americii apărea pe peluza din fața Casei Albe, întorcîndu-se din Las Vegas, unde le-a cunoscut pe victimele atacului sîngeros. În imaginile respective, Melania poartă stilettos și ochelari de soare opaci, deși era noapte. ”Fac o rugăminte publică către Melania: încetează să porți ochelari de soare și tocuri cînd mergi în zonele afectate de dezastre”, ”Cred că poartă ochelari pentru a-și putea da ochii peste cap cînd Trump spune prostii”, au fost doar cîteva dintre părerile celor din mediul online.

La întoarcerea din Las Vegas

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?