Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 512

Dodon plasează corturi în Chișinău, insistînd pe ideea demiterii lui Chirtoacă

10 iul. 2013,, 13:56   Societate
3003 4
Foto: facebook.com
Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că de mîine în capitală demarează campania “Chişinăul are nevoie de Altceva”. Acțiunea este organizată în condițiile în care Judecătoria sectorului Centru din capitală a amînat la 5 iulie curent, pentru a patra oară consecutiv, ședința de judecată privind înregistrarea grupului de inițiativă pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md.

Astfel, membrii grupului de iniţiativă, precum şi numeroşi voluntari ai campaniei, vor colecta semnături de la chișinăuieni, care mai apoi să fie prezentate judecătorului, Consiliului Municipal Chişinău și primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, drept argument al faptului că locuitorii Chişinăului sînt nemulţumiţi de situaţia gravă din oraş şi doresc organizarea unui referendum, anunță serviciul de presă al PSRM.

În cadrul campaniei vor fi montate corturi în toate sectoarele oraşului, unde chișinăuienii vor putea semna “Pentru Referendum, Pentru Demitere”. De asemenea, echipe de voluntari cu însemnele campaniei vor vizita sute de curţi şi blocuri din Chişinău, unde vor comunica cu cetăţenii şi vor colecta semnături.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?