X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Cum se va anunța despre nașterea moștenitorului tronului britanic

8 iul. 2013,, 16:11   Showbiz
13075 0
Foto: hazmedia.ro
La doar cîteva zile pînă la venirea pe lume a primului copil al lui William și Kate, Casa Regală a Angliei a pus la punct o întreagă procedură prin care vor informa întreaga lume despre sexul moștenitorului tronului. Cum era de așteptat, după William și Kate, regina va fi prima persoană care va afla noutăți despre starea bebelușului.

Conform Daily Mail, după ce bebelușul cuplului regal va fi în afara oricărui pericol, prințul William o va suna pe regina Angliei de pe un telefon criptat, pentru a o anunța despre sexul moștenitorului. În același timp, Jamie Lowther-Pinkerton, secretarul personal al cuplului, va transmite noutățile premierului David Cameron și unui număr redus de oficiali, printre care și Arhiepiscopul de Canterbury.

La Buckingham Palace, oficialii vor informa fiecare conducător al celor 54 de țări din Commonwealth și miniștrii din Scoția, Wales și Irlanda de Nord.

Sexul moștenitorului va fi anunțat în mod public, prin intermediul unui document oficial înrămat, așezat în fața porților palatului pe un șevalet. Timp de cîteva minute, vor fi trase 41 de focuri de armă în Hyde Park, pentru a anunța marele eveniment.

Deși prietenii apropiați ai cuplului regal sînt așteptați să vadă copilul la spital, regina Elisabeta a II-a va aștepta ca bebelușul să îi fie adus la Palatul Buckingham.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?