Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4058

Fără gherete și panouri publicitare pe strada Alecu Russo

8 iul. 2013,, 11:52   Societate
2711 0
Foto: nastas.md
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a solicitat astăzi preturilor Ciocana și Rîșcani să demareze lucrările de evacuare a gheretelor și panourilor publicitare de pe strada Alecu Ruso, transmite NOI.md.

”Ca să avem tabloul nu doar al carosabilului, dar și a ceea ce înseamnă părțile laterale. Plus alte îmbunătățiri precum aducerea în ordine a subteranelor, schimbarea regimului de lucru a subteranelor și reparația curentă a străzii Meșterul Manole”, a declarat Dorin Chirtoacă.

În context, șeful Direcției transport și căi de comunicații, Igor Gamrețki, a subliniat că, pînă în prezent, s-au cheltuit 10 milioane de lei din suma totală de 54 milioane de lei prevăzuți pentru reparația străzii Alecu Russo.

”Acum se lucrează la consolidarea patului din partea dreaptă a străzii. S-au efectuat lucrări de reconstrucție la iluminarea publică și reconstrucția rețelelor electrice pe partea dreapta. Este făcut mai mult de jumătate de volum. Ne străduim să dăm strada în exploatare la sfîrșitul lui septembrie, așa cum este preconizat”, a precizat Gamrețki.

Totodată, șeful de la transporturi a informat că proiectele privind reparația străzilor adiacente Nicolae Dimo și Liviu Deleanu au fost prezentate spre avizare Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?