Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Cîștigătorul Eurovision 2017, a fost spitalizat

24 sep. 2017,, 15:00   Externe
2486 0

Creşte îngrijorarea în Portugalia faţă de starea de sănătate a laureatului Eurovision, Salvador Sobral

Preocuparea suscitată în Portugalia de sănătatea fragilă a cîntăreţului Salvador Sobral, foarte iubit în ţara sa după ce a cîştigat concursul Eurovision, a crescut în urma recentelor informaţii din mass-media locale care asigură că artistul a fost spitalizat la Lisabona, relatează marţi EFE. Sobral, care s-a retras temporar de pe scenă în urma unei suferinţe despre care nu a vorbit niciodată, dar care, potrivit mediilor portugheze ar fi de natură cardiacă, a fost internat la spitalul Santa Cruz, unde, conform surselor spitaliceşti, se află sub "controlul şi supravegherea" medicilor.

Surse apropiate familiei asigură că artistul în vîrstă de 27 de ani se află sub supravegherea medicilor, aşa cum anunţase Sobral la sfîrşitul lunii august, subliniind că este nevoit să se retragă temporar de pe scenă la sfatul medicului său. După confirmarea internării sale s-au multiplicat mesajele de susţinere ale cîntăreţului pe contul său de Twitter, unde fanii îi doresc recuperare grabnică şi revenirea pe scenă.

Sobral a devenit un erou naţional după ce a obţinut anul acesta pentru ţara sa prima victorie din istorie la Eurovision. A fost în timpul acestui concurs cînd s-a aflat despre problemele sale de sănătate care l-au obligat să renunţe la unele repetiţii în favoarea surorii sale, Luísa Sobral, autoare a baladei 'Amar pelos dois', cu care a cîştigat concursul. Cu trecerea lunilor, suferinţa sa despre care nu-i place să vorbească l-a obligat să se îndepărteze de scenă, conform Agerpres.

Cu discreţia sa obişnuită şi în timp ce o mare parte a presei asigură că are nevoie de un transplant de inimă, artistul a susţinut un ultim şi emoţionant concert la 8 septembrie, la Cascais, la 30 de km de Lisabona.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?