X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Dorin Chirtoacă își dezvăluie regretele personale

7 iul. 2013,, 14:50   Showbiz
6167 4
Foto: culiuc.com
Este tînăr, chipeş, muncitor, are o carieră strălucită şi aproape tot ce îşi doreşte... mai puţin o iubită. Vorbim despre primarul Capitalei, Dorin Chirtocă, invitat la emisiunea LIVE cu Lili Lozan de la Publika TV. Chirtoacă a recunoscut că este restanţier în ceea ce priveşte realizările în viaţa personală şi are regrete în legătură cu o iubire mai veche.

"Au trecut şase ani şi dacă la capitolul preofesional, politic lucrurile au mers înainte la capitolul personal au mers înapoi. Mie-mi pare rău pentru ceea ce s-a întîmplat în viaţa mea personală în ultimii zece ani. Putea să fie altfel, putea să fie mult mai bine. La ora actuală puteam să fiu căsătorit şi să am şi copii deja", a declarat Dorin Chirtoacă.

Primarul spune că, mai mulţi ani, a avut o relaţie de iubire cu o tînără, care nu a mers însă din vina lui.

"Eu m-am întîlnit cîţiva ani cu o domnişoară, dar din păcate nu au mers lucrurile. Am fost de vină eu, nu Primăria. Eu recunosc că nu am făcut tot ceea ce trebuie. Am călcat prin străchini, nu am procedat corect de multe ori în multe privinţe", a mai spus şeful administraţiei locale.

Dorin Chirtoacă, vicepreşedinte al Partidului Liberal, a fost ales în funcţia de primar al Capitalei în 2007, iar peste patru ani cetăţenii i-au mai oferit vot de încredere la Primărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?